Kook met al het moois wat de zomer je te bieden heeft.
Wat leer je:
Werken met seizoenproducten
Vlees bereiden
Snijtechnieken
De kookworkshop is onder begeleiding van een professionele kok. U krijgt uitleg van onze kok over de verse seizoenproducten, u krijgt les in de techniek van het snijden, (hoe doet die kok dat toch ?) hoe bereidt u deze producten, waar moet u specifiek op letten, kortom wat zijn geheimen van onze keuken ?
Kookworkshop ZOMER– 4 gangen
Anti pasti|olijf|tomaat|focaccia|ham
Risotto|truffel|parmezaan|sjalot|shiso
Pasta|kalf|salie|tomaat|prosciutto
Zabaione|marsala|biscuit|framboos|chocolade
Tijdsduur: 4 uur (inclusief diner)
Maximaal 25 deelnemers.
Prijs: € 89,50, p.p. inclusief consumpties
Koffie /thee en gedistilleerd op basis van nacalculatie
Let op: Wij werken uitsluitend met aanmelding van groepen!
Wij zijn flexibel!
Heeft u iets anders in gedachte?
Geheel afhankelijk van uw wensen stellen we een kookworkshop samen en komen wij met een prijsvoorstel.
Bel ons even (033-2980255) en vraag naar de mogelijkheden!