SEIZOEN- ZOMER

Welke verse en lokale producten kun je gebruiken in de keuken?

Kook met al het moois wat de zomer je te bieden heeft.
Wat leer je:

Werken met seizoenproducten
Vlees bereiden
Snijtechnieken

De kookworkshop is onder begeleiding van een professionele kok. U krijgt uitleg van onze kok over de verse seizoenproducten, u krijgt les in de techniek van het snijden, (hoe doet die kok dat toch ?) hoe bereidt u deze producten,  waar moet u specifiek op letten,  kortom wat zijn geheimen van onze keuken ?

Kookworkshop  ZOMER– 4 gangen

Anti pasti|olijf|tomaat|focaccia|ham
Risotto|truffel|parmezaan|sjalot|shiso
Pasta|kalf|salie|tomaat|prosciutto
Zabaione|marsala|biscuit|framboos|chocolade

Tijdsduur: 4 uur (inclusief diner)
Maximaal 25  deelnemers.
Prijs: € 89,50, p.p. inclusief consumpties
Koffie /thee en gedistilleerd op basis van nacalculatie

Let op: Wij werken uitsluitend met aanmelding van groepen!

Wij zijn flexibel!
Heeft u iets anders in gedachte? 
Geheel afhankelijk van uw wensen stellen we een kookworkshop samen en komen wij met een prijsvoorstel.
Bel ons even (033-2980255) en vraag naar de mogelijkheden!

Stuur ons een bericht met uw wensen

Wilt u informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.