Kook met al het moois wat het voorjaar je te bieden heeft.Wat leer je:
Werken met seizoenproducten
Jong lam bereiden
Snijtechnieken
De kookworkshop is onder begeleiding van een professionele kok. U krijgt uitleg van onze kok over de verse seizoenproducten, u krijgt les in de techniek van het snijden, (hoe doet die kok dat toch ?) hoe bereidt u deze producten, waar moet u specifiek op letten, kortom wat zijn geheimen van onze keuken ?
Kookworkshop LENTE – 4 gangen
Boerderijhert | tabouleh | doperwten| anijschampignons | sinaasappel
Asperge | mosterd| borage | Ardennerham | nootmuskaat
Lam| snijboon | paksoi | salsa verde | aardappel
Citroen | vanille | amandel | blauwe bes | mascarpone
Tijdsduur: 4 uur (inclusief diner)
Maximaal 25 deelnemers.
Prijs: € 89,50, p.p. inclusief consumpties
Koffie /thee en gedistilleerd op basis van nacalculatie
Let op: Wij werken uitsluitend met aanmelding van groepen!
Wij zijn flexibel!
Heeft u iets anders in gedachte?
Geheel afhankelijk van uw wensen stellen we een kookworkshop samen en komen wij met een prijsvoorstel.
Bel ons even (033-2980255) en vraag naar de mogelijkheden!