SEIZOEN – WINTER

Welke verse en lokale producten kun je gebruiken in de keuken?

Kook met al het moois wat we in de winter kunnen vinden!
Wat leer je:

Werken met seizoenproducten
Gestoofd vlees, aardse smaken, krachtige smaken
Snijtechnieken
De kookworkshop is onder begeleiding van een professionele kok. U krijgt uitleg van onze kok over de verse seizoenproducten, u krijgt les in de techniek van het snijden, (hoe doet die kok dat toch ?) hoe bereidt u deze producten, waar moet u specifiek op letten, kortom wat zijn geheimen van onze keuken ?

Kookworkshop WINTER – 4 gangen
Heilbot gepekeld | bospeen | munt | venkel | kappertjes
Bataat | Remeker | vijg | wortel | sjalot
Bavette gebakken | enoki | cognac | rozijn |knolselderij
Ananas | steranijs | basilicum | pistache | yoghurt

Tijdsduur: 4 uur (inclusief diner)
Maximaal 25  deelnemers.
Prijs: € 89,50, p.p. inclusief consumpties
Koffie /thee en gedistilleerd op basis van nacalculatie

Let op: Wij werken uitsluitend met aanmelding van groepen!

Wij zijn flexibel!
Heeft u iets anders in gedachte? 
Geheel afhankelijk van uw wensen stellen we een kookworkshop samen en komen wij met een prijsvoorstel.
Bel ons even (033-2980255) en vraag naar de mogelijkheden!

Stuur ons een bericht met uw wensen

Wilt u informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.